Elke header

Elke Van Hooreweghe

Als leadership coach en trainer ‘boost’ Elke leidinggevenden in profit en non-profit  organisaties in het verhogen van hun effectiviteit,  impact, zelfkennis en people management vaardigheden. 

Zij ondersteunt leiders en hun teams om behendiger in te spelen op de eisen van hun organisatie en context, beter te communiceren en efficiënter samen te werken.

Aan het begin van haar carrière werkte ze in talentmanagement, talentacquisitie en talentontwikkeling. Ze werkte onder andere met wetenschappers, ingenieurs, onderzoekers, programmamanagers, R&D-managers en Business Development-managers.

Haar opdracht was om hun leiderschaps- en people managementvaardigheden te verbeteren, om hen in te wijden in de ongeschreven regels van sociale groepsdynamiek en het leiden van technische mensen (die trouwens niet graag gemanaged worden).

Later in haar carrière werkte ze met leidinggevenden en directieteams om territoriale strijd te overwinnen en teamallianties op te bouwen.

Het meest bevredigende aspect van haar werk is getuige te zijn van de transformaties in teamleden en hen te zien bloeien.