IntervisieCoaching

Coaches

Vind een IntervisieCoach bij jou in de buurt!

Ontdek onze IntervisieCoaches op meer dan 20 locaties verspreid over heel Vlaanderen. Of je nu in het hart van de stad bent of in een landelijke omgeving, er staat een coach klaar om je te ondersteunen. Onze vernieuwende benadering van ontwikkeling reikt verder dan de grenzen van steden en provincies, waardoor je toegang hebt tot professionele ondersteuning en concrete oplossingen, waar je ook bent in België. Van werkgerelateerde uitdagingen tot persoonlijke groei, onze coaches zijn verspreid om je te helpen jouw doelen te bereiken.

IntervisieCoaching bezielers

Nadja Talpaert
Nadja Talpaert
elke intervisiecoaching 300
Elke Van Hooreweghe
Mieke Windey
Mieke Windey

Nadja Talpaert is een gedreven Coach (MCC, Certified Transformational Presence Coach) en business trainer met bijna 25 jaar praktijkervaring als procesbegeleider en in Executive Coaching. Ze ontwikkelde een specialisatie in IntervisieCoaching en horse-assisted coaching en leidt al meer dan 10 jaar intervisiecoaches op over het hele land.

 

Als executive leiderschapscoach, intervisiecoach en energieke senior trainer ‘boost’ Elke al ruim 20 jaar leidinggevenden in het verhogen van hun effectiviteit, impact, zelfkennis en people management vaardigheden.  

Ze doet dit in diverse sectoren, in zowel profit als non-profit organisaties en wereldwijd. 

 

Mieke Windey (PCC) brengt graag mensen in beweging, zowel individueel als in groep en team. 

Ze doet dit meer dan 20 jaar vanuit diverse interne en externe rollen: facilitator, adviseur, trainer, coach of intervisiebegeleider of in een mix van al deze rollen.