Nadja Talpaert

Nadja is een gedreven coach (MCC, Certified Transformational Presence Coach) en Senior Business Trainer met bijna 25 jaar praktijkervaring als procesbegeleider in HR, HR Consulting en in Executive Coaching.  In de laatste de laatste jaren ontwikkelde  ze een specialisatie in IntervisieCoaching en horse-assisted coaching. 

Al ruim 10 jaar leidt zij ook andere intervisiecoaches op via programma’s op maat van jouw bedrijf of via de open opleidingen van HRD Academy.

Vanuit haar passie om het beste in mensen naar boven te halen, begeleidt zij individuen en groepen doelgericht in hun leerproces naar concrete resultaten. Vanuit haar brede achtergrond slaagt zij er snel in verbinding op te bouwen met een heel divers publiek.

Initieel studeerde Nadja Communicatie (Artevelde) en vulde dit verder aan met een Master in Bedrijfseconomie (VLEKHO Business School), een Master in Neurolinguïstische Programmatie (School voor NLP) en Nadja verruimde haar blik de afgelopen jaren met tal van inspirerende opleidingen in binnen- en buitenland.  Zo is zij master in Neurolinguïstische Programmatie (NLP) en in de toegepaste neurowetenschappen en daarenboven is ze o.m. gecertificeerd Discovery Insights Practitioner, IntervisieCoach, (Systemisch) Horse Assisted Coach, hartcoherentiecoach en erkend Stress & Burn-out Coach.

Ze is tevens co-auteur van het boek ‘Komt een paard in de boardroom’, Lannoo Campus 2020.