intervisie notice the difference

Leren van en met elkaar

Intervisie

Coaching

Met intervisiecoaching reiken we organisaties een laagdrempelige aanpak om te leren van en met elkaar vanuit de eigen realiteit.  Medewerkers, leidinggevenden en directie krijgen handvaten om op een andere manier naar werk-gerelateerde problematieken te kijken, elkaar te bevragen en te adviseren. 

Dit leidt tot steeds meer autonomie, zelfbewustzijn en zelfsturing. En zo draagt Intervisiecoaching ook bij tot het stimuleren van de lerende organisatie en tot het creëren van een coaching cultuur binnen je bedrijf.

Wij kunnen rekenen op een uitgebreid netwerk van zelfstandige, gecertifieerde intervisiecoaches die ons over het hele land lokaal vertegenwoordigen.

Opleiding tot intervisiecoach

Wens je Intervisiecoaching als methodiek systematisch in te zetten als onderdeel van je development mix, dan kan het een aanzienlijke meerwaarde vormen om een aantal interne medewerkers een professionele opleiding aan te bieden tot intervisiecoach. In functie van je noden ontwikkelingen wij graag een programma op maat van je organisatie. Tijdens deze opleiding gaan we dieper in op houding en vaardigheden van de intervisiecoach, het opzetten van een intervisieproces binnen de organisatie. We belichten ook enkel courante intervisiewerkvormen en gaan daarmee praktisch aan de slag. Indien gewenst, staan wij je met raad en daad bij in de implementatie van IntervisieCoaching als delevopment tool in je organisatie.

Na succesvolle beëindiging van deze opleiding ben je gecertifieerd intervisiecoach. Onze 3-daagse opleiding is erkend door de International Coaching Federation (ICF) en geeft recht op 24 Continuing Coach Education Units; 17 CCEU’s in Core Competenties  en 7 CCEU’s in Resource Development.

Wij geven deze opleiding zowel op maat binnen jouw bedrijf of in open aanbod via HRD Academy.